İnece Şehit Er Tuncay Duman İlkokulu

WEB https://ineceio.meb.k12.tr
Adres : İnece Beldesi.Yeni Mah.Çiçek Sok. No1 KIRKLARELİ
VİZYON : Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
MİSYON : Yetiştirdiğimiz öğrencilerimizin hayata bakış açılarını değiştirebilmek. Yaygın ve yanlış olan eski fikirleri yıkıp, çağdaş, geçmişi ile geleceğini sentezleyip yeni fikirler üretebilen ve ürettiği fikirleri hayata geçirebilen Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler yetiştirebilmek. Kendini yenileyebilen, yeniliklerin peşinde koşan öğretmen kadrosuyla; yetiştirdiğimiz öğrencilerle ülkemizin iyi yetişmiş insan gücüne katkı sağlayabilmek için varız.
BAŞARILAR :

Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : HER 15 DAKİKA ARAÇLAR BULUNMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : EDİRNE CADDESİ inece /KIRKLARELİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : KIRKLARELİ MERKEZE 12 KM UZAKLIKTA